Jag, mitt liv och mina intressen.

Jag är en sån där kille som har många intressen och gillar lite av allt. Jag gillar att umgås med mina vänner, gå ut och äta god mat och kanske ta en öl på puben. Men min främsta intresse är ändå allt som rör datorer och IT. Jag är väldigt intresserad av det mesta som rör tech-världen och älskar att läsa på om nyheter som kommit och prova på nya prylar.

Jag gillar att läsa på om nya datorer och ny mjukvara som kommer, men jag älskar också att spela datorspel. Många helger sitter jag egentligen alldeles för många timmar och gejmar tillsammans med mina vänner världen över. Just nu är det World of Tanks som gäller för hela slanten, men det där varierar. Jag gillar att testa på nya spel som dyker upp på marknaden, men också gamla godingar som CS.

Jag, mitt liv och mina intressen.

Mera hobbies

Ibland får jag för mig att jag ska nyttja mitt datorintresse till något mer produktivt än att bara sitta och läsa om det eller spela. Då brukar jag försöka lära mig nya saker, jag kan lite programmering och jag vill gärna lära mig att göra appar. Jag har grundläggande kunskaper men skulle behöva bli mycket bättre om jag ska ha någon nytta av det. Men jag tröttnar så lätt och kommer av mig.

Men jag sitter som sagt inte vara vid datorn, jag gillar att gå ut och träffa vänner också. Eftersom jag har flyttat till den här stan för några år sedan kommer de flesta vännerna från mitt jobb, och sedan vänner till dem. Vi går relativt ofta ut på after work på fredagar, då brukar vi gå till något ställe och ta en burgare och några öl. Trevlig och avslappnat, precis som jag gillar det.

Nu kanske ni tror att jag bara sitter still, men jag brukar faktiskt också klämma in två – tre pass på gymmet i veckan. Det känns som en nödvändighet för att kunna sitta så mycket framför datorn som jag gör. Styrketräning är kul och jag tänker att det är bra för hållningen och slippa få ont i ryggen när jag sitter och gejmar. Men något muskelberg lär jag nog aldrig bli.