Nätets bästa tech-bloggar

När det kommer till bloggar och då speciellt tech-bloggar, finns det en stor mängd att välja mellan på nätet. Själv har jag som mål att bli en av marknadens populäraste bloggar. Jag skriver om både mjukvara och IT här på min blogg och mitt önskemål är förstås att bli lika stor som de jag kommer nämna i detta inlägget. Jag kommer lista de fyra tech-bloggar jag tycker absolut mest om.

Gizmodo är helt klart en av mina favoriter bland marknadens tech-bloggar. Där kan du hittar information om precis allting, från vetenskap till IT och mjukvara. Sajten har ett snyggt upplägg med bra artiklar, så länge du har koll på engelska språket. De brukar vara bland de första att förse marknaden med färsk information. De recenserar även ett stort antal produkter vilket är mycket hjälpsamt om du ska köpa något nytt.

Nätets bästa tech-bloggar

Mashable, GigaOM och Teknifik

En annan tech-blogg som jag besöker flitigt är Mashable, ännu ett internationellt namn på listan. De har gott om olika kategorier som du kan välja mellan och sidan uppdateras flitigt med nya inlägg och artiklar. Tech är en helt egen kategori där du enkelt kan hitta just det som intresserar dig. Där kan du läsa om appar, gadgets och smartphones samt att det finns en hel del recensioner du kan ta del av också.

GigaOM har enbart fokus på tech och IT, vilket gör det till en utmärkt blogg för dig som inte vill leta bland en massa andra artiklar. De har mer än en halv miljon besökare per månad och jag förstår verkligen varför. Deras inlägg är riktigt välskrivna och du kan verkligen hitta all IT-information som du kan tänkas behöva och vilja ha. De erbjuder också webinars samt podcasts som du kan ta del av.

Teknifik är en av mina absolut favoriter när det kommer till svenska teknikbloggar. Bloggaren är en ung tjej som gör det digitala livet så mycket roligare. Jag brukar läsa hennes blogg regelbundet och även lyssna på hennes podcasts. De fyra bloggar jag nämnt ovan är de jag besöker absolut oftast och som jag tycker allra mest om. Har du någon favoritblogg inom IT och tech? Kommentera gärna vad du tycker om!