Välkommen till min blogg

Hej och välkomna hit till bloggen. Mitt namn är Henrik och jag bor och jobbar i Malmö. Jag flyttade hit för ett par år sedan och trivs jättebra. Det är en lagom stor stad som har allt man kan önska sig. Dessutom är det bara att ta tåget över till Danmark när jag känner för det. Det blir ofta turer med vänner.

På bloggen kommer jag regelbundet att dela med mig av mitt liv i Malmö och mina bästa tips. Efter några år i staden känner jag till många trevliga restauranger och butiker som varmt rekommenderas. Jag tänker mig en blandning utav guider och rapportering över vad jag hittar på under dagarna. En skön mix och något för alla helt enkelt.

Min passion för IT

Välkommen till min blogg

Förutom mitt liv i Malmö kommer jag även skriva om min stora passion, vilken är IT och allt som rör detta. Jag har inte valt att inrikta mig på något speciellt område utan är lika intresserad av mjukvara som hårdvara. Jag älskar att hålla mig uppdaterad på vad som händer inom branschen och kommer givetvis att dela med mig av detta.

På bloggen kommer jag ge mina tankar om det kommer ut några nya spännande prylar i form av gamingutrustning, laptops eller något annat som rör IT. Köper jag själv några av dessa saker gör jag gärna recensioner om detta. Jag älskar att hjälpa mina kompisar när de ska köpa laptops och vill nu göra detsamma till de som läser här.

Förutom recensioner kommer jag även skriva om vad som händer inom branschen, jag läser tech-nyheter varje dag och gör gärna en analys på detta. Min förhoppning är att många tech-intresserade ska hitta hit så vi kan få till några trevliga diskussioner. Jag försöker att posta åtminstone tre gånger i veckan så kika in ofta för att vara säker på att du inte missar något.